GRATIS het pauzeprogramma

Probeer GRATIS het pauzeprogramma Pausit

Wist je dat je Pausit kosteloos kunt uitproberen? Gedurende een afgesproken periode krijg je  toegang tot ons volledige pauzeprogramma, met alle functies en oefeningen. Op deze manier kan je rustig het programma doorlopen en GRATIS het pauzeprogramma ervaren en zien wat het kan betekenen voor jou en jouw organisatie.

Waarom gratis het pauzeprogramma van Pausit testen?

We hebben een pauzeprogramma ontwikkeld dat werkt als een digitale personal trainer, die rechtstreeks jou begeleidt op de computer. Met het Pausit pauzeprogramma krijg je op de door jou gekozen tijden een herinnering op de computer. Op die manier hoef je niet zelf te onthouden wanneer het tijd is om te pauzeren of welke oefeningen goed voor jou zijn. Voor elke dag van de week kan je zelf een schema maken. Door een aantal keer per dag de virtuele “Pausit sportschool” binnen te lopen krijg je weer energie! Pauzegym van Pausit is een uitermate slimme manier om meer beweging in het dagelijks leven te krijgen met ergonomische oefeningen tijdens de werkdag.

Voor wie is Pausit geschikt?

De Pausit sportschool is perfect voor iedereen met zittend werk, statische en/of herhalende taken. Ongeacht leeftijd of beroep, je kunt specifieke oefeningen doen die precies bij jou passen, omdat je de lichaamsdelen en spieren kunt instellen waarop je je wilt concentreren of juist bepaalde lichaamsdelen wilt vermijden. Tegenwoordig wordt Pausit dagelijks gebruikt door meer dan 130.000 mensen in diverse landen en in alle soorten industrieën. Bovendien werkt het even goed voor een ZZP’er als ook bij een grote organisatie. Als het bedrijf uitbreidt, is het eenvoudig om meer gebruikers toe te voegen of gebruikers te verwijderen als je dat wilt.

Hoe kan ik Pausit gratis uitproberen?

Als je GRATIS het pauzeprogramma wilt uitproberen, kun je het programma testen voor een afgesproken proefperiode.

Kan ik ook een live demonstratie krijgen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een live afspraak te plannen voor een demonstratie via Zoom of Microsoft Teams. Hiermee krijgen jij en je team een compleet beeld van wat de mogelijkheden zijn om Pausit succesvol in jouw organisatie te positioneren. De host neemt je mee langs de instelmogelijkheden, toepassingen en voordelen van gymnastiek op de (thuis-) werkplek.  

Wil je het Pauze oefeningen programma uitproberen? Neem contact op