Pauzegymnastiek op uw computer

Stelt u zich eens voor…..een dag op het werk, met een prettig gevoel in uw spieren, geen pijn, geen stijfheid?

Wordt ook één van onze 130.000 tevreden gebruikers!

 

Contact

Tevreden klanten

Pausit heeft meer dan 130.000 tevreden gebruikers.

Pausit is te vinden in kleine en grote bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, universiteiten en organisaties. Onze klanten melden een hoog gebruiksniveau dat echt een verschil maakt voor de gezondheid van hun werknemers.

Pausit-klanten

Als een van onze klanten tekent u een jaarlijkse overeenkomst en betaalt u een licentievergoeding per gebruiker in het bedrijf. Er zijn geen opstartkosten of installatiekosten. U kunt op elk gewenst moment nieuwe gebruikers toevoegen aan Pausit.

 

 

Martijn Postma (Register Bedrijfsfysiotherapeut van Gardien bedrijfsfysiotherapie):

“Pauzesoftware van Pausit helpt mij tijdens een werkplekonderzoek om medewerkers gericht te laten oefenen op hun werkplek, met het doel om optimaal te functioneren.“

 

Ik ben nieuwsgierig, mail mij vrijblijvende informatie!

Door te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw e-mail opslaan om u te kunnen benaderen.

Referenties

 • Fivoor is specialist in forensische psychiatrie en intensieve zorg voor kwetsbare groepen. Toegewijd, volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten, afgestemd op het individu met ernstig grensoverschrijdend gedrag en/of ontwikkelingsstoornissen. Dat doen we met goed opgeleide medewerkers onder optimale arbeidsomstandigheden.

  Chantal Hereijgers
  HR Verzuimspecialist Fivoor

 • Pausit is cool! Een Pausit work-out is een natuurlijk onderdeel van de dag geworden. Ik heb soms externe bezoekers wanneer Pausit opduikt in de rechterbenedenhoek. Je moet gewoon meedoen en je bezoekers vragen om ook een korte Pausit te nemen. De gasten zijn onder de indruk van Pausit en vinden het een leuk onderdeel van de bijeenkomst.

  Conny Wilén
  IS Sourcing Manager
  ABB

 • Binnen de Gemeente Hilversum wordt veel bureauwerk gedaan. De werkdruk is hoog en mensen gunnen zich soms te weinig pauzes. Pausit maakt mensen bewuster dat ze veel beeldschermwerk doen en dat een microbreak belangrijk is. Het programma is eenvoudig in gebruik, heeft een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en blokkeert je scherm niet.

  Jojan Veele
  Arbo- & Vitaliteitscoördinator
  Gemeente Hilversum

 • Gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel zijn klant geworden om de gezondheid op de werkplek binnen deze gemeenten te bevorderen.

  Jan van der Heide
  Informatiemanager
  Werkmaatschappij 8KTD

 • Wij zijn erg enthousiast over Pausit. Het is interactief, ongedwongen en je kan de oefeningen makkelijk selecteren. Ook het selecteren van probleemgebieden spreekt ons erg aan.

  André van Dissel
  Adviseur ARBO

 • SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Ook maakt SBB afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen. De keuze voor Pausit is heel bewust. We willen hiermee juist de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers extra stimuleren.

  Eva Tijssen
  Adviseur HRM
  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Onze software wordt al gebruikt door meer dan 300 bedrijven, 55 gemeenten, 35 overheidsagentschappen en organisaties en een aantal provinciale raden. Hieronder staan enkele voorbeelden!

Bedrijven

CQT Zorg & Gezondheid
Umeå Energi
Stena Fastigheter
Alfa Laval
Bauhaus

Overheidsinstanties

Waterschap Rijn en IJssel
Svenska Kyrkan
Örebro Universitet
Transportstyrelsen
Kammarkollegiet

Gemeenten

Hilversum
Achtkarspelen
Tytsjerksteradiel
Östersunds kommun
Göteborg Stad

Provinciale raden

Stockholms läns landsting
Västerbottens läns landsting
Region Östergötland
Sörmlands landsting
Region Örebro Län

Vraag om een offerte

Door te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw e-mail opslaan om u te kunnen benaderen.

Voordat je de pagina verlaat – Wil je misschien zien hoe het programma eruit ziet?

Dit kost slechts enkele seconden

Nee, bedankt.
Okay, laat maar zien.

Wil je een aantal oefeningen zien?

Nee
Ja!
animation