Pauzegymnastiek op uw computer

Stelt u zich eens voor…..een dag op het werk, met een prettig gevoel in uw spieren, geen pijn, geen stijfheid?

Wordt ook één van onze 130.000 tevreden gebruikers!

 

Contact

Tevreden klanten

Pausit heeft meer dan 130.000 tevreden gebruikers.

Pausit is te vinden in kleine en grote bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen, universiteiten en organisaties. Onze klanten melden een hoog gebruiksniveau dat echt een verschil maakt voor de gezondheid van hun werknemers.

Pausit klanten

Als een van onze klanten tekent u een jaarlijkse overeenkomst en betaalt u een licentievergoeding per gebruiker in het bedrijf. Er zijn geen opstartkosten of installatiekosten. U kunt op elk gewenst moment nieuwe gebruikers toevoegen aan Pausit.

 

 

Martijn Postma (Register Bedrijfsfysiotherapeut van Gardien bedrijfsfysiotherapie):

“Pauzesoftware van Pausit helpt mij tijdens een werkplekonderzoek om medewerkers gericht te laten oefenen op hun werkplek, met het doel om optimaal te functioneren.“

 

Ik ben nieuwsgierig, mail mij vrijblijvende informatie!

+

Referenties

 • De collega’s van Fivoor beschikken sinds kort over Pausit, de eigen digitale personal trainer op het werk. Zo blijven de medewerkers gedurende de werkdag in beweging! Handig is dat je het programma helemaal naar eigen wens in kan stellen, zo heb je een ‘trainingsschema’ op maat. Dat is ook heel fijn aan het programma. Als je bijvoorbeeld last van je nek hebt, dan kan je gericht oefeningen doen voor je nek. Lekker in je vel zitten en prettig je werk kunnen doen, dat vindt Fivoor heel belangrijk! 

  Chantal Hereijgers
  HR Verzuimspecialist Fivoor

 • Bij Avans Hogeschool worden werkplekonderzoeken uitgevoerd waarbij klachten vanwege een statische werkhouding regelmatig voorbij komen. Pausit helpt mee om in beweging te komen en dan wel op een manier die bij je past; het keuzemenu in de app zet aan tot nadenken over jouw behoefte.

  We willen graag dat iedereen ook fysiek prettig aan het werk blijft en hebben hiervoor in Pausit een uitstekend hulpmiddel gevonden.

  Ans Eijkenboom
  Verzuimcoördinator Health Services
  Avans Hogeschool

 • Binnen de Gemeente Hilversum wordt veel bureauwerk gedaan. De werkdruk is hoog en mensen gunnen zich soms te weinig pauzes. Pausit maakt mensen bewuster dat ze veel beeldschermwerk doen en dat een microbreak belangrijk is. Het programma is eenvoudig in gebruik, heeft een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en blokkeert je scherm niet.

  Jojan Veele
  Arbo- & Vitaliteitscoördinator
  Gemeente Hilversum

 • Gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel zijn klant geworden om de gezondheid op de werkplek binnen deze gemeenten te bevorderen.

  Jan van der Heide
  Informatiemanager
  Werkmaatschappij 8KTD

 • Wij zijn erg enthousiast over Pausit. Het is interactief, ongedwongen en je kan de oefeningen makkelijk selecteren. Ook het selecteren van probleemgebieden spreekt ons erg aan.

  André van Dissel
  Adviseur ARBO

 • SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Ook maakt SBB afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen. De keuze voor Pausit is heel bewust. We willen hiermee juist de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers extra stimuleren.

  Eva Tijssen
  Adviseur HRM
  Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

Onze software wordt al gebruikt door meer dan 350 bedrijven, 70 gemeenten, 35 overheidsagentschappen en organisaties en een aantal provinciale raden. Hieronder staan enkele voorbeelden!

Bedrijven

CQT Zorg & Gezondheid

Tech Data Nederland B.V.

Stg. Arbeidsmarkt en Organisatie

Alfa Laval

Bauhaus

Lucite International

Overheidsinstanties

Waterschap Rijn en IJssel

Waterschap Aa en Maas

Waterschap Drents en Overijsselse Delta

Waterschap Drents Overijsselse Delta

Waterschap Zuiderzeeland

Stg. Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

 

Gemeenten

Hilversum

Uden

Venray

Beverwijk

Göteborg Stad

Provinciale raden

Stockholms läns landsting

Västerbottens läns landsting

Region Östergötland

Sörmlands landsting

Region Örebro Län

Vraag om een offerte

Voordat je de pagina verlaat – Wil je misschien zien hoe het programma eruit ziet?

Dit kost slechts enkele seconden

Nee, bedankt.
Okay, laat maar zien.

Wil je een aantal oefeningen zien?

Nee
Ja!
animation