Even voorstellen: Fahima Ghonedale, sales accountmanager bij Pausit

Fahima Ghonedale is onlangs in dienst getreden als sales accountmanager bij Pausit Benelux. “Ik help organisaties en hun medewerkers bewuster te worden van hun fysieke en mentale welzijn gedurende de werkdag. En niet alleen dat: ik bied ze een tool aan om daar vervolgens consistent mee aan de slag te gaan.”

Waarom heb je voor deze baan gekozen?

“Heb je even?”, vraagt Fahima lachend. Dan serieus: “Het programma is ontwikkeld door een team van medisch specialisten. Het uitgebreide aanbod aan oefeningen is door hen vanuit medisch en praktisch oogpunt weloverwogen in Pausit opgenomen. Zoiets vind ik prachtig. Ook, omdat ik zelf al een tijd bewust bezig ben met mijn gezondheid. Verder vind ik het een grote pré dat Pausit een fijne, informele bedrijfscultuur heeft.”

Wat vind je de leuke kanten van het werk?

“Het gegeven dat ik met mijn werk daadwerkelijk een bijdrage lever aan het welzijn van medewerkers. Ook haal ik voor mijzelf veel energie uit het contact met de mensen en de inzichten die ik opdoe. Ik ben wat dat betreft een mensenmens.”

Wat vind je verrassend in dit werk?

Inmiddels heb ik gesproken met veel organisaties, zoals gemeentes, veiligheidsregio’s, advocatenkantoren, maar ook onderwijsinstellingen en IT-bedrijven. Divers dus, maar al deze organisaties zijn gebaat bij gezonde werknemers. Als ik dan merk hoe verschillend het vitaliteitsbeleid per organisatie is, bijvoorbeeld als ik kijk naar de prioriteit die eraan wordt gegeven of de invulling ervan, dan vind ik dat verrassend. En ook weer interessant.”

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik geniet van het luisteren naar muziek en het ontdekken van nieuwe artiesten. Het leren van talen is ook een fijne bezigheid. Ook houd ik van yoga en dansen. Dat doe ik tegenwoordig, net zoals werken vanuit huis. Verder hoop ik te zijner tijd weer het on site bezoeken van musea, tentoonstellingen en concerten, net zoals het lopen van lange afstanden (de Kennedymars blijft favoriet) te kunnen oppakken.