Gebruikersvideo Pausit leidt tot enthousiaste introductie

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe je Pausit succesvol kan introduceren binnen de organisatie. Het antwoord is niet eenduidig, want Pausit zorgt zelf al voor een grappig introductie-effect bij de eerste kennismaking met de ‘avatar’ die je beeldscherm binnenloopt. Desondanks is het handig om medewerkers meer bewustwording mee te geven over de nut en noodzaak van regelmatig pauzeren en bewegen ter voorkoming van klachten als gevolg van langdurig zitten. Het gemiddeld aantal uren zitten is tijdens Corona alleen maar toegenomen en de verwachting is dat dit niet zal afnemen in de hybride werkomgeving straks.

Techdata heeft als onderdeel van een breder vitaliteitspakket tijdens de introductie van Pausit een motiverende video gemaakt om gelijk de medewerkers aan het bewegen te krijgen. Een mooiere kennismaking met zoveel enthousiasme hadden wij ons niet kunnen wensen. De kracht van Pausit spat er vanaf. Simpel, makkelijke en effectieve fysieke en mentale oefeningen.

Word jij net als wij enthousiast van dit filmpje? Klik op GRATIS UITPROBEREN en probeer Pausit vrijblijvend uit en wellicht worden jouw collega’s net zo enthousiast als de gebruikers in dit filmpje.