GRATIS naar Arbocongres op 14 oktober?

Wij verloten 2 kaarten voor het Landelijk Arbocongres ter waarde van € 399,00!

Er zijn bijna geen betere referenties, dan succesvolle klantervaringen. Uiteraard vinden wij het geweldig om deze verhalen te vernemen en om ervoor te zorgen dat de leukste en grappigste gebruikerservaring binnen jouw organisatie ook bij ons bekend wordt.

Stuur ons jouw leukste anekdote/gebeurtenis of verhaal over Pausit en de leukste reactie krijgt een GRATIS toegangsbewijs. Reageren kan via: info@pausit.nl o.v.v. Arbocongres.

Vrijdag 3 september maken wij de winnaar bekend!

Landelijk Arbocongres 2021

Over Landelijk Arbocongres 2021

Werkplek van de toekomst

Ontdek tijdens het Landelijk Arbocongres 2021 hoe u duurzaam veilig en vitaal (samen)werkt. U krijgt inzicht in de trends en gevaren, de uitdagingen en nieuwe kansen van de werkplek van de toekomst. Ervaar wat inspirerend werkgeverschap inhoudt. Want u kunt uw medewerkers juist boeien en binden in tijden van verandering. 

De kijk op werken en werkplekken is de laatste tijd enorm veranderd. Werknemers hebben ervaren dat op afstand werken en flexibele uren voor een betere balans tussen werk en privé kan zorgen. En nu medewerkers dankzij nieuwe technologie en nieuw beleid kunnen werken waar ze maar willen, is de werkplek relevanter dan ooit tevoren. 

Dit is uw kans om als arboprofessional in te spelen op veilig en gezond werken nu en in de toekomst.

Klik voor de website van Landelijk Arbocongres 2021 HIER