GEZONDE WERKDAG

GUN UW WERKNEMERS EEN GEZONDE WERKDAG MET PAUSIT

Thuiswerken is tegenwoordig de norm, maar hoe goed is dit voor onze gezondheid? Uit onderzoek van het CNV onder ruim 2600 thuiswerkende leden blijkt dat 41% vaker last heeft van fysieke klachten sinds de coronacrisis. Pauzeprogramma Pausit helpt uw werknemers gezonder te werken, waardoor u langdurige uitval voorkomt.

Regelmatig bewegen op de werkplek zorgt voor een betere doorbloeding en daardoor minder fysieke klachten. Toch schiet het nemen van een pauze er vaak bij in op een thuiswerkdag. Pauzeprogramma Pausit maakt het uw medewerkers gemakkelijk om tussen het werk door voldoende te bewegen. Op vooraf ingestelde momenten verschijnt op het beeldscherm een herinnering dat het tijd is voor een pauze. Uw werknemers kunnen tijdens dit moment zelf aan de slag met preventieve fysieke en mentale oefeningen.

MEER DAN HONDERD BEWEGINGSOEFENINGEN

Pausit is eenvoudig te installeren op elke computer en bevat meer dan honderd rek- en mobiliteitsoefeningen die zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, ergonomische en orthopedische specialisten uit Zweden. Elke oefening wordt duidelijk voorgedaan door uw eigen digitale personal trainer. Gebruikers kunnen eventueel een eigen oefenprogramma kiezen dat aansluit op hun specifieke klachten.

PAUSIT GRATIS UITPROBEREN

CNV-voorzitter Piet Fortuin is geschrokken van de uitkomsten van het onderzoek onder de thuiswerkende leden. Hij pleit ervoor dat werkgevers hun thuiswerkers een fitpakket aanbieden. Met daarbij een online coach die hen fysiek en mentaal door de thuiswerkperiode heen loodst. Pausit heeft dit fitpakket in huis tegen lage kosten per gebruiker. Natuurlijk kunt u Pausit gratis uitproberen om zelf te ontdekken dat het werkt. Wacht niet langer, meld u nu aan, en gun uw werknemers een gezonde werkdag!

Wil je het Pauze oefeningen programma uitproberen? Meld je hier nu aan