Hoofd leeg maken met pauzegymnastiek

Merk je een vermoeid gevoel tijdens je werkdag? Teveel uren achter een beeldscherm?

Een gemakkelijke manier om vermoeidheid tegen te gaan, is door tijdens de werkdag regelmatig korte pauzes te nemen en je hoofd leeg te maken tijdens deze onderbreking. Laat je werk een paar minuten los en doe iets heel anders. Kun je tijdens deze pauzes in beweging komen, alleen maar beter!

Oefeningen voor verschillende delen van het lichaam

De oefeningen in ons pauzeprogramma zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Je kunt kiezen tussen nekoefeningen, schouderoefeningen, borstoefeningen, lage rugoefeningen, hand- / armoefeningen, heupoefeningen, voetoefeningen, balansoefeningen en de belangrijkste om de hoofd leeg te maken: ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen.

Focus op een specifiek probleemgebied of laat het programma variëren tussen de verschillende oefeningen. Met Pausit wordt het gemakkelijk om die noodzakelijke pauzes te krijgen tijdens de werkdag.

Maak je hoofd leeg met verschillende pauzemomenten tijdens de werkdag

Met ons pauzeprogramma is het gemakkelijk om overdag pauzes te nemen. Je hoeft niet te plannen of een wekker te zetten. Met Pausit krijg je automatisch op de door jouw vooraf ingestelde momenten een herinnering. Je bepaalt zelf hoe vaak en op welke momenten deze herinneringen moeten komen en je kunt er gemakkelijk voor kiezen om de reminder even uit te stellen als deze op dat moment even niet past. Uiteraard adviseren wij wel om dit niet te vaak te doen.

Heb je ergens klachten? Klik dan op het specifieke probleemgebied om aan dit deel een beetje extra aandacht te geven of kies voor een mix tussen oefeningen voor het hele lichaam – je beslist zelf welke pauzeoefening het beste bij je past om je hoofd helemaal leeg te maken.

Hoe kan ik Pausit gratis uitproberen?

Als je GRATIS het pauzeprogramma wilt uitproberen, kun je het programma testen voor een afgesproken proefperiode.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een live afspraak te plannen voor een demonstratie via Zoom of Microsoft Teams. Hiermee krijgen jij en je team een compleet beeld van wat de mogelijkheden zijn om Pausit succesvol in jouw organisatie te positioneren. De host neemt je mee langs de instelmogelijkheden, toepassingen en voordelen van gymnastiek op de (thuis-) werkplek.  

Wil je het Pauze oefeningen programma uitproberen? Neem contact op