Mijn eerste 5 maanden als zelfstandig ondernemer, een gave sprong in het diepe.

De bovenstaande foto symboliseert precies wat ik momenteel ervaar, namelijk: passie, plezier en kracht. Afgelopen week maakte @Etienne Oldeman deze foto van mij tijdens een netwerkbijeenkomst in Driebergen. Dit ene beeld omschrijft alles!

Als kind van een gepassioneerd ondernemer, was ik altijd jaloers op de manier waarop mijn vader begaan was met zijn werk. Een zoektocht naar een gelijksoortige passie strandde meestal in verstandige en veilige keuzes.

Totdat vorig jaar mijn campagnon en ik besloten ieder een eigen weg in te slaan en ik het avontuur aanging om Pausit, een succesvol product uit Zweden, in de Benelux op de markt te gaan zetten. Een sprong in het diepe. Want zouden mensen in de lage landen hetzelfde ervaren wat men in Zweden ook ervaart? Zijn de uitdagingen hier dezelfde als in de Nordics?

Met een beperkt netwerk in HR ben ik begonnen met het koud benaderen van mensen. Telefonisch, per e-mail, via LinkedIn en met betaalde campagnes. Gewoon het gesprek aangaan en mensen laten kennismaken met de voordelen van Pausit.

Wat mij telkens opvalt is de zoektocht van bedrijven naar effectieve manieren om het ziekteverzuim slim aan te pakken en mensen productiever te krijgen. Wel wetende dat er weerstand bestaat tegenover betuttelende pauze-oplossingen die beeldschermen blokkeren.

De reacties die ik veelal krijg zijn uiteenlopend van leuk, simpel, makkelijk te implementeren, subtiel in gebruik, de oefeningen zijn heel makkelijk mee te doen en Pausit is anders dan wat ik van tevoren had bedacht.

Inmiddels heb ik bij heel veel gave bedrijven, gemeenten, waterschappen, scholen, universiteiten, ziekenhuizen en andere instellingen effectieve gesprekken gehad. Met nieuwe gesprekken tot gevolg. Ook zijn de eerste bestellingen geplaatst.

Ik ben trots dat ik een bijdrage lever aan de gezondheid van werkend Nederland, met hulp van de digitale ergonomische oefeningen van Pausit.

Mijn conclusies na de eerste 5 maanden: Volg je hart en het succes komt vanzelf!

Ik laat je met veel plezier in 15 minuten het effect van Pausit zien. Een GRATIS demo behoort ook zeker tot de mogelijkheden! Neem gewoon contact met mij op en ik laat je zien hoe ik kan helpen jouw ziekteverzuim te verlagen!

Groet,

Jens Hommen

jens@pausit.nl | 0636287528 | www.pausit.nl