Onderzoek: Nederlanders zitten bijna 9 uur per dag

In 2019 brachten Nederlanders van 4 jaar en ouder dagelijks gemiddeld 8,9 uur zittend door. Dit blijkt uit cijfers van het  RIVM, VeiligheidNL en het CBS.

“Zittend werk is één van de belangrijkste redenen waarom we in het dagelijks leven steeds minder bewegen en dat brengt veel gezondheidsrisico’s met zich mee”, stelt Jens Hommen, managing director Pausit Benelux. “Ons lichaam is niet hierop gebouwd. Training voorkomt een groot deel van deze gezondheidsrisico’s. Eén minuut fysiek oefenen maakt al een verschil op het lichaam. Met behulp van pauzegymnastiek via ons bewegingsprogramma Pausit krijgen medewerkers gemakkelijk beweging tijdens de werkdag! ”

Pausit gratis uitproberen

Door het pauze programma van Pausit op de werkplek te gebruiken, krijgen medewerkers regelmatig herinneringen wanneer het tijd is om in beweging te komen, wat ziekteverzuim voorkomt. Het is mogelijk om Pausit gratis uit te proberen voor een afgesproken proefperiode.

KLIK HIER VOOR: GRATIS PROEFVERSIE

Vragen over Pausit?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een live-afspraak te plannen voor een demonstratie van Pausit via Zoom of Microsoft Teams. Wij nemen je mee langs de instelmogelijkheden, toepassingen en voordelen van gymnastiek op de (thuis-) werkplek.  

Wil je meer weten over het Pauze oefenprogramma? Neem contact op