een zittende baan

Pauze oefeningen bij zittend beroep geen luxe, maar noodzaak

Behoor jij tot degene met een zittende baan? Ook last van vermoeide ledematen, gewrichten of spieren na een dag keihard werken? Je bent niet de enige!

Het krijgen van pijn in het lichaam is een veel voorkomend probleem voor veel werkzaamheden met eenzijdige belasting. We zijn simpelweg niet gebouwd om zo weinig te bewegen als we nu doen. En dat terwijl de oplossing zo simpel is! Zorg voor een goede ergonomische werkplek en doe regelmatig oefeningen. Je zal het merken. Minder vermoeidheid EN minder klachten.

Hoe krijg je de juiste routine om regelmatig pauze-oefeningen te doen op de werkplek?

Pausit is een programma op je computer dat je eraan herinnert wanneer het tijd is voor je oefensessie. Het is super nuttig als je zittend werk hebt. Je krijgt een melding op je scherm en krijgt dan de keuze om het programma meteen uit te voeren, of tijdelijk te skippen als het even niet uitkomt.

Je bepaalt zelf hoe vaak per dag en hoe lang je pauzeert. Je kan het programma volledig aanpassen aan je eigen voorkeuren en behoeften. Bepaal op welk moment je herinnert wilt worden en of je specifieke klachten (probleemgebieden) hebt die je gericht wil aanpakken.

Pausit pauzegymnastiek voor mensen met een sedentair beroep

Pauzegymnastiek is DE manier om meer te bewegen op de werkplek. Collega’s enthousiasmeren elkaar via Teams of Zoom en samen stimuleren we elkaar tot meer beweging! Dit zegt een van onze klanten over Pausit.

“Het is een natuurlijk onderdeel van het dagelijks leven geworden om Pausit meermalen per dag te gebruikn. Soms heb ik externe bezoekers als Pausit zich in de rechterbenedenhoek laat zien. Doe de work-out dan gezamenlijk en je zal zien dat mensen enthousiast worden en het een leuk onderdeel van de vergadering vinden, zegt Conny Wilén, IS Sourcing Manager, ABB

Wil je ons pauzeprogramma Pausit zelf uitproberen? Meld je nu aan via https://pausit.nl/gratis-proefversie/

Interesse in een live demo? Via https://calendly.com/pausit krijg je een live demonstratie en neemt de host je mee door de mogelijkheden van Pausit.