Pauze oefeningen

Pauze oefeningen tijdens het thuiswerken

Een personal trainer om thuis pauze-oefeningen te doen? Met ons pauzeprogramma Pausit is dit mogelijk. Pausit is een digitale personal trainer op de computer, die je regelmatig herinnert om een pauze te nemen. Tijdens deze pauzes verschijnt jouw persoonlijke trainer op je scherm en begeleidt je door de oefeningen, zodat je de pauzeoefeningen gewoon thuis kan doen.

Oefeningen bij thuiswerken

Je bepaalt zelf hoe laat en hoe vaak je meldingen krijgt om te pauzeren. Het maakt niet uit waar je zit of wat voor werk je doet, je maakt Pausit een stimulerend onderdeel van jouw dagelijks leven. Het programma is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke behoeften en wensen. De oefeningen zijn verdeeld door categorieën, zodat je je makkelijk kan concentreren op specifieke gebieden: nekoefeningen, schouderoefeningen, hoge- en lage rugoefeningen, handen/armen oefeningen, heupoefeningen, voetoefeningen, balansoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Het werkt erg aanstekelijk en is leuk om met anderen te doen!

Heb je last van specifieke spieren of lichaamsdelen, vanwege te lang doorwerken? Klik op probleemgebieden en doe Pauze oefeningen voor dat gewenste gebied en je zal merken dat je je beter gaat voelen.

Betere ergonomie met pauzeoefening

Uit het onderzoek blijkt dat regelmatig bewegen het welzijn van medewerkers vergroot. Elke HR professional weet inmiddels dat sedentair gedrag schadelijk is en dat het uitdagend is om jouw werknemers in beweging te krijgen. Met Pausit wordt bewegen een natuurlijk onderdeel van de werkdag. Met ons pauzeprogramma voorkom je dus problemen die vanwege langdurig zittend werk ontstaan, zoals een slechte houding en zwakke spieren. Door het activeren van het lichaam tijdens de dag bouw je de spieren op en ga je verschillende veelvoorkomende problemen tegen. Betere ergonomie tijdens het werken is belangrijk, zeker als je vanuit huis werkt.

Wil je het Pauze pauzeprogramma gratis proberen? Jij en jouw medewerkers krijgen toegang tot het volledige programma met alle functies. Neem vandaag contact met ons op en wij vertellen je meer over pauze oefeninen voor thuis!