digitale oefeningen

Simpele digitale pauzeoefeningen tijdens de werkdag

Meer beweging in het dagelijks leven hoeft niet moeilijk te zijn! Er zijn veel voordelen aan het doen van pauzeoefeningen voor mensen met sedentair werk. In dit bericht delen we enkele video’s van pauzeoefeningen voor degenen die zittend werk hebben. Een perfecte oplossing voor degenen die werken vanuit huis of op kantoor en willen proberen om een pauze oefening te doen.

Waarom pauzes nemen?

Er zijn verschillende voordelen aan het nemen van pauzes tijdens de werkdag. U verhoogt bijvoorbeeld uw concentratie. Enkele andere voordelen van pauzes zijn dat u het risico van zowel een houdingsklachten en zwakke spieren verminderd. Er is niet echt een ultiem doel, maar het belangrijkste is om regelmatig te variëren. Door een pauze op de werkdag, zult u automatisch bewegen en dus uw spieren trainen.

Links om eenvoudige pauze training te testen voor degenen met sedentair werk. Met ons pauzeprogramma kunt u een pauze en extra beweging gedurende de werkdag makkelijk combineren. Zie Pausit als een goede reden om een pauze te nemen van het werk, in plaats van een zware training. We beschrijven ons programma vaak als een digitale personal trainer op uw computer. Op regelmatige tijdstippen van de dag ontvangt u meldingen op uw computer dat het tijd is om een pauze te maken. Dan ziet u een aantal verschillende oefeningen op uw scherm dat u gemakkelijk kunt doen. Hier zijn enkele van hen:

Nek oefeningen: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6648149228814123008

Schouderoefeningen: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6650661933383065600

Rug-, been- en schouderoefeningen:

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6658279891529797632

Wil je de pauzeoefeningen van Pausit zelf uitproberen? Meld je nu aan via https://pausit.nl/gratis-proefversie/

Interesse in een live demo? Via https://calendly.com/pausit krijg je een live demonstratie en neemt de host je mee door de mogelijkheden van Pausit.