Waarom pauzeren gezond is?

Vergeet jij ook regelmatig Pauze te houden?

Iedereen weet dat het belangrijk is om regelmatig te bewegen gedurende de dag, maar in hoeverre doen we dit ook echt in de praktijk? We stellen vaak te abstracte doelen die moeilijk zijn om langdurig vol te houden. Soms dan nemen we even een korte pauze maar echt even alles loslaten, hoe doe je dat?

Waarom pauze oefeningen?

Je hoeft echt niet een zweterige sportschool meerdere malen per week om het verschil in je welzijn te merken. Elke trainingsvorm of beweging is beter dan geen training! Er zijn nieuwe onderzoeksresultaten die claimen zelfs dat je al verschil merkt na slechts één minuut (!) beweging. Door te bewegen tijdens de werkdag verhoogt je jouw vermogen om je te concentreren tijdens lange dagen en krijg je die belangrijke dagelijkse beweging die je spieren nodig hebben.

Waarom actief pauzeren en voor wie?

Volwassenen hebben de neiging om hun eigen hoeveelheid dagelijkse beweging te overschatten. Maar liefst 60% van de respondenten in een enquête denkt dat ze de dagelijkse quotum halen, terwijl dit in werkelijkheid slechts door 6% behaald wordt.

Het pauze programma Pausit is geschikt voor alle soorten bedrijven en organisaties, van de individuele zelfstandigen tot het grote multinationals. Wanneer je kiest voor Pausit, betaal je voor de individuele gebruiker en kan je eenvoudig het aantal gebruikers toevoegen of verwijderen uit de applicatie of abonnement. Als bepaalde oefeningen lastiger zijn om uit te voeren, kies je gewoon de oefeningen in het programma die je wel prettig vindt. Met andere woorden je maakt jouw trainingsschema op maat.

Vast bedrag, geen kleine lettertjes

Wanneer je klant wordt bij Pausit, onderteken je een jaarlijkse overeenkomst en betaalt je een licentievergoeding per gebruiker in het bedrijf. Er zijn geen installatiekosten of opstartkosten en je kan op elk gewenst moment meer gebruikers toevoegen.

Hoe kan ik Pausit gratis uitproberen?

Als je GRATIS het pauzeprogramma wilt uitproberen, kun je het programma testen voor een afgesproken proefperiode.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te plannen voor een live demonstratie via Zoom of Microsoft Teams. Hiermee krijgen jij en je team een compleet beeld van wat de mogelijkheden zijn om Pausit succesvol in jouw organisatie te positioneren. De host neemt je mee langs de instelmogelijkheden, toepassingen en voordelen van pauze gymnastiek op de (thuis-) werkplek.  

Wil je het Pauze oefeningen programma uitproberen? Neem contact op