Zweeds bewegen op de werkplek met Pausit

Mikael Wahman is het gezicht van Pausit Zweden. Hij is blij dat het bewegingsprogramma voor op de computer zo goed aanslaat in Nederland en hoopt dat ook wij de positieve gevolgen van Pausit ervaren.

Hej mina vänner i Nederländerna, det här är Mikael från Pausit i Sverige som vill lära känna er lite bättre och även höra er syn på Pausit!😊

Wat ik wil zeggen: ‘Hallo mijn vrienden in Nederland, dit is Mikael van Pausit in Zweden die jullie een beetje beter wil leren kennen en ook jullie mening over Pausit wil horen!” 😊

Wij Zweden zijn een plichtsgetrouw volk dat onze baan zeer serieus neemt, maar in ruil daarvoor ook verwacht dat onze werkgever zo goed mogelijk voor ons zorgt. De gezondheid van alle medewerkers is een van de belangrijkste verantwoordelijkheden die een werkgever heeft, zowel in Zweden als in Nederland. In jullie en in mijn land heeft een zeer groot deel van de mensen zittend werk wat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen op lange termijn. Dat is waar wij met Pausit in beeld komen, ons gebruiksvriendelijke pauzeprogramma.

Pausit is nu meer dan twaalf jaar actief in Zweden en de reacties die we krijgen van onze Pausiteers is fantastisch! Gebruikers merken dat door het doen van de oefeningen hun bewegingsklachten afnemen.

Natuurlijk willen we dat zoveel mogelijk mensen de positieve effecten van Pausit ervaren. Nederland was een natuurlijke keuze op het moment dat wij over onze grenzen heen keken om Pausit te introduceren. Jullie lijken in zoveel aspecten op ons in Zweden, zowel als mensen, als maatschappij en in het beroepsleven.

Wij hadden het geluk Jens Hommen te vinden, die onze partner in Nederland werd en nu Pausit Benelux leidt. Door zijn geweldige persoonlijkheid en zijn grote wil om Nederlandse organisaties te helpen, is hij een fantastische partner voor ons geworden in jullie mooie land. Ik hoop dat jullie in Nederland ook merken dat Pausit helpt om te bewegen. Doe mee met onze winactie en laat mij en Jens weten hoe jij de werkdag beleeft met Pausit. Ik zal alle reviews met aandacht lezen.

Gezonde groet,

Mikael Wahman

CEO Pausit Zweden

Wilt je weten hoe Pausit werkt? Bezoek ons webinar of probeer Pausit nu gratis!