Doe jij mee met de #pauzechallenge?

Pausit, de pauzesoftware voor op de computer, daagt jou, je collega’s en jouw organisatie uit om meer te bewegen tijdens onze #pauzechallenge! Schrijf je in en ga deze challenge vrijblijvend aan met jouw collega’s voor 3 weken. 

Bijna de helft van de Nederlanders zit langer dan 6 uur per dag achter het beeldscherm en beweegt te weinig. Met #pauzechallenge willen wij samen met jou, jouw collega’s en organisatie meer beweging brengen op de (thuis-) werkplek, zeker nu. Dat begint natuurlijk met het inzien van de noodzaak van bewegen en regelmatig pauzeren. Juist dan merk je dat gezondheid en productiviteit hand-in-hand gaan. Met #pauzechallenge ga je een mooie uitdaging aan en zul je zien hoe Pausit jou en je collega’s stimuleert om klachtenvrij te werken.

#pauzechallenge is voor zowel de nieuwe als onze bestaande Pausit-fans en werkt als volgt:

Nieuw bij Pausit?

Wij hopen natuurlijk dat #pauzechallenge jullie aanzet tot meer bewegen en gezonder werken, maar deze actie is verder vrijblijvend. Meedoen? Laat je gegevens achter in het aanmeldformulier.

Reeds bekend met Pausit?

Ben je bestaande Pausit-fan en vind je het leuk om je collega’s in beweging te brengen met Pausit via een (her-) introductie webinar? Neem contact op via info@pausit.nl. Wij zien uit naar je deelname aan #pauzechallenge!

Aanmelden #pauzechallenge