Pauzeprogramma op uw computer

Pausit uw eigen personal trainer op uw computer. Een pauzeprogramma dat u gericht helpt om regelmatig te bewegen tijdens uw werkdag.

Bekijk oefeningen
Gratis uitproberen

Ik wil meer informatie, neem contact met me op

Door te verzenden, ga je ermee akkoord dat wij jouw e-mail opslaan om je te kunnen benaderen.

+

Pausit Pauzeprogramma,
digitale ergonomische oefeningen

Het programma bevat ergonomische oefeningen om arbeidsgerelateerde klachten te voorkomen. Pausit is eenvoudig in gebruik, simpel aan te passen en gemakkelijk tot een goede gewoonte te maken.

Wordt ook één van de meer dan
130.000 tevreden gebruikers

 • Fivoor is specialist in forensische psychiatrie en intensieve zorg voor kwetsbare groepen. Toegewijd, volgens de modernste klinische en wetenschappelijke inzichten, afgestemd op het individu met ernstig grensoverschrijdend gedrag en/of ontwikkelingsstoornissen. Dat doen we met goed opgeleide medewerkers onder optimale arbeidsomstandigheden.

  Chantal Hereijgers
  HR Verzuimspecialist Fivoor

 • Pausit is cool! Een Pausit doen is een natuurlijk onderdeel van de dag geworden. Ik heb soms externe bezoekers wanneer Pausit opduikt in de rechterbenedenhoek. Je moet gewoon meedoen en je bezoekers vragen om ook een korte Pausit te nemen. De gasten zijn onder de indruk van Pausit en vinden het een leuk onderdeel van de bijeenkomst.

  Conny Wilén
  IS Sourcing Manager
  ABB

 • Binnen de Gemeente Hilversum wordt veel bureauwerk gedaan. De werkdruk is hoog en mensen gunnen zich soms te weinig pauzes. Pausit maakt mensen bewuster dat ze veel beeldschermwerk doen en dat een microbreak belangrijk is. Het programma is eenvoudig in gebruik, heeft een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en blokkeert je scherm niet.

  Jojan Veele
  Arbo- & Vitaliteitscoördinator
  Gemeente Hilversum

Gratis uitproberen?

Door te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw e-mail opslaan om u te kunnen benaderen.

Voordat je de pagina verlaat – Wil je misschien zien hoe het programma eruit ziet?

Dit kost slechts enkele seconden

Nee, bedankt.
Okay, laat maar zien.

Wil je een aantal oefeningen zien?

Nee
Ja!
animation